Wat is fysiotherapie?

Fysio Den Bosch

Wat is fysiotherapie en wat is het verschil met fysiotherapie?

Wanneer u wordt doorverwezen naar een fysiotherapeut, neemt u deel aan een behandelingsproces dat vergelijkbaar kan zijn met dat van de fysiotherapie. Het belangrijkste verschil tussen de twee behandelingsprocessen is dat fysiotherapie een interdisciplinaire behandeling is die is ontworpen om het lichaam te helpen optimaal lichamelijk te functioneren, terwijl fysiotherapie een behandelingsmethode is die is ontworpen om het lichaam te helpen weer normaal te functioneren na trauma en ziekte. Wat betekent dit? Dit betekent dat fysiotherapie bedoeld is om het ongemak en de pijn die met uw ziekte of letsel gepaard gaan, te verlichten.

U moet uw fysiotherapeut bezoeken voor een eerste diagnose en voor aanbevelingen voor behandeling, indien nodig.

Wat kan een fysiotherapeut voor mij doen?

Uw fysiotherapeut kan veel dingen doen om u te helpen genezen en weer gezond te worden. Uw fysiotherapeut zal nauw met u samenwerken om de beste therapie voor uw behoeften te bepalen. Een fysiotherapeut kan veel revalidatietherapie├źn uitvoeren om u te helpen uw spieren te versterken, uw bewegingen te verbeteren en verder letsel te voorkomen. De fysiotherapeut zal nauw met u samenwerken om de schade aan uw lichaam en huid te beoordelen en aanbevelingen te doen voor de manier waarop uw lichaam verbetering kan gebruiken. De fysiotherapie zal u helpen uw bewegingsbereik te vergroten en uw bewegingsbereik te herstellen. Het doel is om uw kracht te herstellen en uw vermogen om deel te nemen aan regelmatige lichamelijke activiteiten.

Ik wil lichamelijk actief zijn

U werkt nauw samen met uw fysiotherapeut om te bepalen wat uw behoeften zijn, en hij zal met u samenwerken om die doelen te bereiken. Wat wilt u bereiken? U bepaalt wat de juiste aanpak voor u is en uw fysiotherapeut werkt met u samen om die doelen te bereiken. Als onderdeel van uw therapie kan uw therapeut ook uw cardiovasculaire toestand, uw gewrichten, uw evenwicht en uw bewegingsbereik evalueren. Deze evaluaties kunnen helpen bepalen welke soort therapie voor u het meest gunstig zou zijn.

Ik wil gezond zijn

Als onderdeel van uw therapie zal uw fysiotherapeut met u samenwerken om uw bloeddruk, hartstatus, cholesterol en andere medicatie onder controle te houden om u te helpen een toestand van algehele gezondheid te bereiken. Naast uw therapie kan het nodig zijn voeding in uw behandeling op te nemen. Wat moet u eten? Hoeveel moet u eten? Wanneer moet u eten? Hoe is uw eetpatroon? Deze vragen zullen helpen bepalen wat uw ideale voedingsbehoeften zijn, en ze kunnen u helpen doelen te bereiken voor een gezondere u.

Wat kan ik doen om mezelf een kans te geven?

Add a Comment

Your email address will not be published.