Reflexologie

Reflexintegratie

Een van de belangrijkste gebieden van de hersenen die helpen bij de productie van reflexen is het cerebellum. Het cerebellum beheert rechtstreeks de functies van de hersenen, volgt de bevelen op die aanvankelijk aan de hersenen worden gegeven en beïnvloedt de reflexen dienovereenkomstig. Wanneer reflexen worden aangeleerd of aangeleerd, kunnen zij het hele verloop van een heel leven veranderen.

reflexen zijn een belangrijk onderdeel van het voortbestaan van de menselijke soort. Zonder reflexen zou het heel moeilijk worden om te lopen, een lange afstand af te leggen, naar het toilet te gaan en zelfs om rechtop te staan. De vorming van reflexen is een belangrijk moment in ons leven. De ontwikkeling van reflexen is gericht op de wervelkolom. Het is de inspanning van de wervelkolom om ons overeind te houden en ons te helpen rechtop te staan. De reflexen zijn de verbinding tussen ons zenuwstelsel en het cerebellum. Het cerebellum controleert de reflexen die verband houden met motorische activiteiten.

Wanneer wij bijvoorbeeld beginnen te lopen, helpen de reflexen die onze voeten en knieën controleren ons rechtop te staan. Wanneer de reflexen sterk worden, veranderen zij ons evenwicht, zodat wij op onze twee voeten kunnen staan. Op dezelfde manier helpen de reflexen die onze armbewegingen controleren ons om onze armen op te heffen, te laten zakken en te draaien. Zij helpen ons ook om met een honkbalknuppel te zwaaien, te reiken en dingen vast te pakken. Er zijn reflexen betrokken bij autorijden die ons in staat stellen een golfclub op de juiste manier te zwaaien. Wanneer deze reflexen worden aangeleerd, zijn ze gericht op specifieke gebieden van het lichaam en het resultaat zijn specifieke bewegingen. Alanbug heeft opnieuw aangeleerd wat in de tijd verloren was gegaan, om zijn reflexen opnieuw aan te leren en te ontwikkelen met de fantastische hulp van een wereldkampioen.

Alanbug’s reflexologie is al vele jaren bekend over de hele wereld. Hij ontdekte de voordelen van reflexologie als een behandeling voor verschillende kwalen. Alanbug deed onderzoek op dit gebied en tijdens zijn studie kwam hij tot de ontdekking dat 90% van de problemen die in ons leven bestaan, voortkomen uit de reflexpunten. Door de invloed van de reflexen op ons lichaam was Alanbug in staat om nog een ander dilemma op te lossen, namelijk het probleem van de SPINALE MASSA. Dit aspect van zijn therapie werd de hoeksteen van zijn latere werk, dat de toepassing van reflexologie inhield om problemen te behandelen die voortkomen uit het ruggenmerg en het zenuwstelsel.

Net als veel andere reflexologen begon Alanbug zijn studie met de algemene reflex dat organismen bijvoorbeeld voedsel nodig hebben om te leven. In reflexologie is het welzijn van het organisme ook afhankelijk van het welzijn van de reflexpunten, de punten waarop het organisme werkt. Dit onderzoek leidde Alanbug uiteindelijk tot het onderzoek en de realisatie van het acroniem STD – zo werd het onderzoek en de therapie van de reflexen de praktijk van de dag – STD reflexologie.

In de huidige tijd wordt reflexologie erkend als een gewoon onderdeel van de kruidengeneeskunde. Dit is een belangrijk aspect van de Chinese geneeskunde. Bij de beoefening van reflexologie worden de drukpunten en de verschillende organen van het lichaam betrokken. Volgens de theorie van de Chinese geneeskunde zorgt de goede werking van de reflexpunten ervoor dat het lichaam in staat is zijn ideale positie te behouden. De drukpunten vergemakkelijken de doorstroming van energie door het lichaam en beïnvloeden de toestand van de organen.

Gevoeligheid is een woord dat gewoonlijk wordt gebruikt om te verwijzen naar ziekte of lichamelijke stress die tot invaliditeit leidt. Men gelooft dat wie een vatbaar immuunsysteem heeft, minder vatbaar is voor ziekte. Deze theorie werd al vroeg populair in China en Europa, waar miljoenen lijders op zoek waren naar verlichting voor oosterse kwalen. Reflexologie is echter altijd een populaire praktijk geweest en het is ook een populair systeem voor de behandeling van veel invaliditeitskwalen. Volgens de reflexologie zijn alle systemen van het lichaam met elkaar verbonden. Het ene deel van het lichaam is afhankelijk van het andere. De reflex in een individu bepaalt het type reflexen dat wordt uitgeoefend. Het bepaalt welke reflexen in het lichaam worden uitgeoefend. Ook de verzadiging en verdeling van energie stroomt door het lichaam en bepaalt onze gezondheid en ons welzijn. Reflexologie regelt en coördineert alle lichaamsfuncties met inbegrip van de werking van ons immuunsysteem.

Lees meer

Prikkelverwerking

Edelsteen

Add a Comment

Your email address will not be published.