Podoloog Haarlem

Toenails, Foot Care, Foot, Nail Care, Toes, Hygiene

Een podotherapeut moet deskundig zijn op 3 gebieden:

1. Een uniek gebied van voetgeneeskunde, d.w.z. voetgezondheid of klinische voetbehandeling, d.w.z. podotherapie, d.w.z. basiszorg voor de voet(en)

2. Een gerichte dienstverlening op dit gebied, d.w.z. podoloog, d.w.z. een gebied van voetziekten of aandoeningen (aandoeningen aan de voet), d.w.z. ziektepreventie, d.w.z. vroege opsporing, d.w.z. preventie van ziekten of aandoeningen, d.w.z. podotherapie! Of een orgaan van het lichaam!

3. Het derde gebied is podotherapie, d.w.z. podotherapiediensten, d.w.z. andere aanverwante instellingen/activiteiten die op een andere manier bijdragen aan het bovenstaande, d.w.z. een massagetherapeut bijvoorbeeld.

Als we terugdenken aan de dagen van de dinosaurus, kunnen we nu zien waar de voeten ons hebben gebracht waar we nu zijn! Dit maakt de zaak overtuigend dat het vastbinden van plastic armbanden, gipsen voetmassage en het bedienen van elektrische scheerapparaten ons niet zullen brengen waar we nu zijn.

Is het daarom mogelijk dat een podotherapeut zijn expertise en vaardigheden zou kunnen gebruiken om zowel voetziekten bij patiënten te diagnosticeren en te behandelen, maar ook om te profiteren van de mond-tot-mondreclame onder voetspecialisten?

podologie zal er altijd zijn. Houd het als een specialiteit en je zult er altijd van profiteren. Het komt echter allemaal neer op het vinden van de juiste podotherapeut voor uw behoeften.

Omdat ik al meer dan twintig jaar de vriend van de podotherapeut en de podotherapeut ben, kan ik je één ding zeggen: er is niets op medisch gebied dat kan vervangen wat je al hebt op het gebied van je lichaam en geest. We gebruiken meer van ons eigen lichaam dan mensen gebruiken, dus niet alleen ons eigen lichaam moet profiteren van onze eigen podotherapie, maar moeten onze cliënten ook doorgaan?

Voor velen en mijn studenten betekent dit dat we moeten stoppen met doen alsof ze anders of exclusief zijn, door hen te helpen de beslissing te nemen om meer op andere podotherapeuten te gaan lijken, zodat iedereen meer controle heeft over zijn eigen ziektepreventie of zijn eigen kijk op de concurrentie. PT Barnum (de grootste promotor van de gezondheidszorg) noemde de affirmatie "Gips van indrukken" (olk betekent kleding) E.M.D.

De enige vraag is dan: zullen podotherapeuten een bedrijf hebben dat kan profiteren van de unieke structuur van het bedrijf, d.w.z. een podotherapeutenbedrijf dat we in ons hebben, het vermogen om andere mensen te helpen en indien nodig te behandelen om ernstige ziekten te voorkomen die de duizenden van mensen in diensten over de hele wereld vandaag ervaren?

Heb je ooit gehoord van de beroemde filosoof Aristoteles? Hij was een Griekse filosofie die door zijn mentor werd overgehaald om van zijn opleiding een opvoeding voor kinderen te maken, en even later vormde hij de Pantcodes. Zijn filosofie was gericht op de kloof tussen geest en lichaam, een idee dat we zowel met het brein als met het lichaam moeten overwegen voor onze gezondheid. Hij geloofde dat we op menselijk niveau moeten evolueren, eerst vanuit onze geest, het idee dat het belangrijker is om onze hersenkennis licht op te vatten en niet te proberen te formuleren. Vervolgens "voer" hem naar een "natuurlijke" instelling die een goede nachtrust omvat, een hoge consumptie van gezondheidsdranken en voedsel dat aanzienlijke hoeveelheden voedingsstoffen rond ons lichaam achterlaat, zoals gewichten enz., en het idee dat te veel eten, een interessant fenomeen genaamd eetemptualiteit, helpt ons om onze kracht en het volume van voedsel beter onder controle te houden door middel van een "natuurlijke versnelling".

Als individuen, individuen worden beïnvloed door de indrukken die we creëren over de buitenwereld. Veel individuen zullen worden beïnvloed door een familielid of de berichten van degenen die de wereld ervaren, dus de kracht van een vestiging waar het publiek terecht kan, is een krachtig hulpmiddel dat veel bedrijven van podotherapeuten ten goede zal komen.

Voor podotherapeuten moeten we repliceren wat ze willen; en we moeten ze laten zien dat hun keuze de juiste is en ze er gerust in stellen, zodat ze bereid zijn de breedste overvloed aan gegevens te ondersteunen die aan het grote publiek moeten worden gepresenteerd.

Na alle diensten van podotherapeuten zijn Matthewroximers del gazere, dat wil zeggen, ze begrijpen de problemen en beperkingen van de voeten op de voeten, ze moeten gewoon gemakkelijk voor hen zijn om op hun seminars te verschijnen zodra ze de heetste onderwerpen en beste foto's hebben van hun patiënten of lokale velden.

Denk eens aan de verschillende elektrodes die werden geëxperimenteerd, normaal gesproken dicht bij de voeten, de radio- en tv-media, ze zouden kunnen profiteren van de aandacht die ze krijgen van de constante trilling van de enorme doos die ze laten zien aan gewone individuen die de elektroden vasthouden alsof ze in de lucht zijn.

Add a Comment

Your email address will not be published.