Hoe je innerlijke bronnen te veranderen?

Bewustzijn coach

Het is belangrijk dat je bereikt wat een coach kan doen. Als je niet weet hoe je toegang krijgt tot je innerlijke bronnen, waarom zou je dan naar een coach willen gaan? Het is heel duidelijk dat jij en alleen jij de antwoorden hebt op je innerlijke vragen.

Je kunt de antwoorden op je vragen op vele manieren vinden, met visiebegeleiding, met helderheid, met een spirituele gids, of op een andere manier, maar net als een kind moet je naar jezelf kunnen kijken om naar de wereld te kunnen kijken. Weet je hoe dat eruit ziet? Het leven is de reis en het vinden van de antwoorden op je vragen is het hoofddoel van de reis.”

Wanneer je je ertoe verbindt dat je wilt veranderen, dat je wilt groeien, dan kun je veranderen. Wanneer je een beetje “slecht” vindt en een tijdje veranderingen aanbrengt, breid je uit naar het “goede”. Wanneer je verwacht dat dingen ten goede zullen veranderen, zonder dat jij het initiatief neemt, zonder dat jij de veranderingen aanbrengt, zal tegenspoed je zegenen wanneer je klaar bent voor verandering in je uiterlijke wereld.”

Het is niet altijd gemakkelijk om eerlijk tegen jezelf te zijn. Het vereist een enorme hoeveelheid moed. Wanneer je de dingen begint te bekijken door de ogen van een spiritueel persoon, word je je bewust van je innerlijke zelf. Misschien kom je zelfs negatieve houdingen tegen bij je partner of je man of vrouw. Je zult ze opmerken voordat je ze ziet. Je zult je ervan bewust zijn in je geest, maar je zult te blind zijn om ze in je hart te zien. Deze negatieve houdingen zijn obstakels die onze groei tegenhouden.

Je hoofd zit vol projecties. Maar je hart zit vol met oplossingen. Hoe kun je veranderen zonder te kijken naar wat je vreest? Het is belangrijk om naar de angsten te kijken, maar zonder de persoon achter die angst te zien, ben je niet in staat om ten goede te veranderen. Als je altijd het risico loopt dat de nieuwigheid iets van je zal scheuren of dat je man of vrouw je zal verlaten, kun je alleen ten goede veranderen als je de persoon achter die angst duidelijk ziet. Anders ligt de angst voor verandering aan de basis van de vraag waarom je zelfs maar zou willen veranderen en wanneer en hoe je eventuele stappen zou ondernemen en hoeveel geld je aan het proces zult besteden.

Lees meer

Leiderschap

Add a Comment

Your email address will not be published.