elektromagnetische manier

Hoog sensitieve personen

Aangeboren fysiologie van HSP Mensen met een hoge gevoeligheid zijn gevoelig voor trillingen van buitenaf en vooral voor geluiden in alle frequenties. Dankzij nieuwe wetenschappelijke instrumentatie hebben de onderzoeksresultaten die hebben over surfgeluid geleid tot een nieuwe ontdekking over de natuur van de mens. Hoog sensitieve personen zijn gevoelig voor lage frequenties in het elektromagnetische veld. Het veld van elektromagnetische straling is verantwoordelijk voor vervolgfrequenties die veilige frequenties voortbrengen. HSP’S zijn gevoelig voor deze frequenties en absorberen typisch, zonder het te beseffen, de trillingen ervan via het etherisch lichaam (bewustzijn). Zij kunnen gemakkelijk met hun oren externe trillingen waarnemen en deze vervolgens omzetten naar hun interne trillingen. Veel plezier.

 

typo schreef, werd hem gevraagd hoe of waarom hij zijn naam, zijn adres en zijn carrière veranderde en het gaat niet over vroeger of hoe hij goed werd met het kunnen krijgen van de informatie van een andere persoon over zichzelf of zijn studies. Hij legt uit: “Op een dag was ik bij mijn ex-vrouw en zij scheurde mij in een of ander gearchiveerd verhaal. Dat zou geweldig zijn en ik zal je niet meer vertellen over dat gesprek, maar nu ik erover nadenk, weet je wat ik heb gedaan? Ik veranderde mijn adres.”

HSP’s moeten ‘open’ staan voor de externe prikkels van anderen. HSP’s zijn net zo gevoelig voor trillingen van buitenaf als extraverte mensen. Je hebt een leervoorsprong met het kunnen herkennen en interpreteren van dingen die andere mensen niet kunnen. Dit is HSP’s manier om externe trillingen te absorberen.

Wanneer een HSP een vraag of een probleem heeft, is het belangrijk voor hem of haar om een stap terug te doen en zich bewust te worden van de vibraties die hem of haar omringen. Deze trillingen kunnen een trilling zijn van een stemvork, een stemvorkmotor, een wind, een trilling van de stoel waarin we zitten, een trilling van de vitaliteit van de lucht/het water. Je krijgt het plaatje. Dat is de manier waarop ze het soort antwoorden krijgen dat ze nodig hebben.

Een HSP is typisch gevoelig voor externe vibraties en kan de vibraties waarnemen met een verhoogde gevoeligheid voor de eigen interne vibratie en is zich misschien niet eens bewust van zijn eigen interne vibratie. HSP’s nemen vaak andere trillingen waar, hoewel zij zich er misschien niet van bewust zijn welke dat zijn. Zij zijn in staat andere trillingen waar te nemen die van binnenuit komen of van wat er om hem/haar heen gebeurt.

HSP’s hebben het vermogen om zich te verbinden met alle dingen, wat typisch winkel of huis kan zijn, maar ook gedachten of spraak, en om zich te verbinden met andere mensen. HSP’s zijn vaardig met hun 5 zintuigen en gebruiken hun zeer sterke zintuigen op veel meer manieren dan alleen het waarnemen van trillingen. HSP’s hebben de neiging stil en introvert te zijn.

HSP’s hebben de neiging om hun wereld op dezelfde manier te ervaren. HSP’s hebben het gevoel dat ze in een muur alleen in een kamer zitten en voelen zich vast zitten Quantum interactie met hun omgeving. HSP’s hebben de neiging om hun wereld te zien als een plaats waar ze in verzet zijn tegen invloeden van buitenaf. Toch voelen HSP’s dat ze echt vrij zijn als ze er hun uiterste best voor doen en wanneer ze er hun uiterste best voor doen, kan het resultaat een meer verruimd emotioneel gevoel zijn alsook een verruimd potentieel voor persoonlijke kracht. HSP’s hebben de neiging om zeer gevoelig, maar toch ontvankelijk te zijn. HSP’s hebben de neiging om alleen zichzelf te beoordelen zoals ze dat al doen. HSP’s hebben de neiging om gemakkelijk met andere mensen te communiceren en voelen zich meer op hun gemak in sociale bijeenkomsten waar ze de vibraties van andere mensen aanvoelen.

Lees meer

Hoogsensitief persoon

Add a Comment

Your email address will not be published.