Edelsteen op klacht

Edelsteen, Amethist, Halfedelsteen, Paars, Purper

Kristallen en stenen zijn elk op hun eigen manier magisch en brengen unieke helende energieën om je gemoedstoestand en lichaam te helpen veranderen. Ze hebben elk een bepaalde resonerende energie en door je intentie en concentratie op specifieke dingen, hetzij door jou geregisseerd of naar je toe komend vanuit de wereld om je heen, zal je energie veranderen om aan je verlangen te voldoen en die gemoedstoestand en balans terugbrengen. Het is niet zo'n kunstmatig proces aangezien tijd niet bestaat en de aarde gewoon niet op een tijdschaal staat. Alle geestestoestanden en fysieke condities zijn toegankelijk via de wereld van de geest en er is geen beperking aan wat mogelijk is is Edelsteen op klacht

Koninkrijksmineralen* zoals goud, zilver, 28kclusions, platina, Rhodocrosite, Absolute platonia, premier gold, Agaat, enz. bevatten specifieke elektromagnetische en vibrationele frequenties. Net zoals een radio afstemt op een bepaalde frequentie, stemmen energetische wezens, waaronder jijzelf, af op een specifieke frequentie. Wanneer je iets doet met een hoge toon, raak je een entiteit of een wezen van licht aan. Er zijn verschillende rijken of niveaus van wezens die je kunnen helpen als je er gewoon om vraagt. Er zijn geen "heupen" of "spirituele wezens" aan de andere kant. Ik pleit er niet voor dat je ze ontmoet of dat je er misschien een tegenkomt. Ik gebruik de term ziel en wat ik hier beschrijf is dat deel van jou dat wordt gevormd door je ziel en dat overblijft nadat je lichaam sterft. Je merkt het verschil als je het ziet.

Hier kun je een antwoord geven op de vraag "wie ben ik?". Je kunt het zelf vragen of je kunt een antwoord krijgen van iemand die de reis al heeft gemaakt. De reis is een pad van zelfontdekking en verwerking van rouw, verlies en onopgeloste problemen. Het is een manier om je macht terug te winnen, fouten recht te zetten, te genezen en uiteindelijk te leven zoals je bedoeld was te leven. U wordt hierbij ondersteund. De reis gaat over het krijgen van duidelijkheid, orde en rust in het levensproces.

Terwijl je je ervaringen verwerkt, realiseer je je uiteindelijk dat je je herinneringen bent. Deze herinneringen bevatten een veelheid aan verschillende gezichtspunten. Vooral jij herkent pijn omdat je het hebt ervaren. Er zijn delen van jou die zich altijd verdrietig, eenzaam of uit balans voelen. Het spectrum van emoties verandert voortdurend en kan soms diep zijn. Het opruimen van de oude patronen met de hulp van je gidsen of engelen is een goed begin. Je zult in staat zijn om de veranderingen in je leven te verwerken terwijl een stroom van herinneringen de een na de ander vrijkomt. Dit is het werk dat je moest doen.

Naarmate je dieper in je herinneringen duikt, wordt de situatie steeds pijnlijker. Je pijn zal uiteindelijk naar je geest gaan en je zult beseffen dat jij de geest bent die het ware zelf is vergeten. Je gidsen, je engelen en voorouders zijn misschien naar het volgende rijk gegaan, maar leven nog steeds voort. Je kunt teruggaan en hen om hulp vragen. Hoe meer je je herinneringen loslaat, hoe gemakkelijker je ziel de reis kan maken. Wees niet bang. Ze zijn vervangen door nieuwe en perfect voor de volgende stappen in Remembering Your Past Lives Journeys.

Engelen kunnen terugkeren in onze vorige levens en dit is waar ze ons kunnen helpen de moeilijkheden te overwinnen waarmee we in dit leven werden geconfronteerd. Ze kunnen ons ook de lessen geven die we moeten onthouden om de levenslessen te ontwikkelen die we in dit leven moesten leren. Ze zijn niet voor niets bij ons, begrepen.

Door je dierbaren uit het verleden in dit leven te ontmoeten, word je ook psychisch beter afgestemd. Besteed aandacht aan de gevoelens en drijfveren die je op dit gebied drijven en pas waar nodig aan om je ware zelf in toom te houden. U zult in staat zijn om alle dingen te doen door Christus, die u kracht geeft.

Als je er ooit aan twijfelt of je hebt wat nodig is om de uitdagingen van het leven aan te gaan en jezelf te bewijzen, bedenk dan dat de talloze uren en dagen die zijn besteed om ervoor te zorgen dat je zult slagen, het zeker waard waren.

Neem de tijd om de echte lessen te leren waarover u in het verleden leerde. Ze kunnen verband houden met een vorig leven, een les uit een vorig leven of een les die niet meer in dit leven is.

Hieronder staan ​​slechts enkele kenmerken van mensen die in het verleden het slachtoffer zijn geworden van marteling of misbruik en voor de 2e keer zijn teruggekeerd. Vraag iedereen die in het verleden is gemarteld naar hun ervaringen en hun reïncarnatie. Het zou een absolute marteling zijn als ze zulke heldendaden zouden kunnen vertellen aan iedereen die ze kenden en die eerder zo volledig waren vertrokken.

Mensen nemen veel emotionele pijn op zich. Er is een enorme hoeveelheid energie die wordt besteed aan het midden in de pijn blijven in plaats van actie te ondernemen om problemen op te lossen en de lessen te leren. Om dit te doen, moet er een verschuiving plaatsvinden van valse zelfmedelijden naar medelijden met wat er is gebeurd. Misschien is jou dat overkomen.

Add a Comment

Your email address will not be published.