De Kunst van het Coachen

Online coaching

Coaching is de kunst om mensen te helpen om met een groter doel te leven en te werken, om meer evenwicht te hebben en om meer voldoening te genieten van hun werk en hun leven.

De International Coaching Federation definieert coaching als … “Een partnerschap van talent dat cliënten helpt bevredigende resultaten te bereiken in hun persoonlijke en professionele leven. begeleiders helpen cliënten hun visies, doelen en dromen te verduidelijken en helpen hen ernaar toe te werken. coaches werken met cliënten samen om actiepunten te definiëren die hen zullen helpen hun doelen te bereiken en organiseren hun inspanningen om deze actiepunten in werkelijkheid om te zetten.”

Wat staat er in een coaching overeenkomst?

Door zijn aard is coaching een vijandige relatie. Maar alle goede relaties hebben een gemeenschappelijke structuur en een fundamentele definitie. De gemeenschappelijke structuur houdt in dat twee partijen een alliantie vormen die gebaseerd is op gemeenschappelijke doelen en aspiraties, een proces voor het ontwikkelen van gemeenschappelijke gesprekken, voor het openhouden van de communicatie en de kunst van het luisteren. De relatie is gebaseerd op twee mensen die elkaar helpen zich te ontwikkelen en een groter bewustzijn te bereiken of de effectiviteit te vergroten. Hoe kan ik gebruik maken van de coaching ondersteuning die thuis wordt aangeboden?

Als u begint met het ontwikkelen van specifieke doelen voor uzelf, om uw zelfbewustzijn en effectiviteit te vergroten en om uw tijd beter te beheren, biedt coaching als vanzelfsprekend lessen, werkboeken, telefoongesprekken, seminars enz. aan. Het belangrijkste werk, het werk dat de vaardigheden en bekwaamheden ontwikkelt om je bewust te worden van je vaardigheden, om je doeltreffender uit te drukken, assertiever te worden en meer plezier te hebben! Moet de relatie tussen de cliënt en de coach face to face verlopen? Nee. Omdat u moet beslissen om deel te nemen aan de relatie, maar u moet weten dat als u uw beslissing doorzet, u een effectieve coaching relatie zult hebben die u zal helpen om uw leven, uw tijd en uw verplichtingen beter te beheren.

Wie zijn de mensen die bij het coaching proces zullen worden betrokken? De gebruikelijke tijden zullen zijn: de coach – een persoon die weet hoe hij je moet helpen de klant – iedereen die bereid is om zijn eigen problemen of die van jou op te lossen Wat gebeurt er tijdens een coaching relatie? De coach – regelmatig gebeld door de cliënt de cliënt – regelmatig gebeld door de coach Hoe ontwikkel je effectieve coaching vaardigheden. Mijn coach zal u helpen om na te gaan hoe u coherent Suchazy strijders op thCTask! Omgekeerd moet de cliënt besluiten om naar de coach te luisteren; om zijn/haar bijzondere aard te begrijpen en ook om te verbeteren wie hij/zij is.

Respect en integriteit staan voorop in de coaching relatie. Enkele van de vragen die u kunnen inspireren om actie te ondernemen: Het is belangrijk uit te leggen welke rol uw coach zal spelen; hij zal feedback geven en naar de cliënt luisteren, en waar nodig aantekeningen maken. Wat is het verschil tussen coaching en counseling? Coaching heeft een groot aandeel in het aanbod van geestelijke gezondheidszorg en ik denk dat de cliënt iets meer zal betalen voor een sessie, maar het hoofddoel van de sessies zal hetzelfde zijn:

Om je te helpen je eigen antwoorden te vinden om je huidige plaats op de planeet te vinden! Ik heb horen zeggen dat counseling bedoeld is voor mensen met problemen die niet kunnen worden opgelost. Bij coaching merk je dat de mensen met problemen vaak al ver gevorderd zijn en als de coach die luistert hun vragen of zorgen kan afmaken, lossen ze die op. Als je voor elke sessie betaalt en de waarde ervaart van het werk dat je doet, zul je van deze sessies genieten. In de toekomst ben ik van plan om workshops te doen die je kunt bijwonen met een één-op-één follow-up zoals;

Ik heb een gratis consultatie voorbereid (de meesten zullen me schrijven zodat ze mijn uitnodiging ontvangen). De regelingen die alle andere professionals op het gebied van coaching hebben. De mogelijkheden zijn; Je hoeft niet de symptomen te vertonen die je denkt te hebben, om echt te profiteren van het coaching proces. Je  zult beginnen te zien dat deze modaliteiten voor jou werken; wat je ontdekt als je de juiste coach voor je vindt!

Add a Comment

Your email address will not be published.